Skip to main content
Prima pagină / About

About

Cine suntem

Policolor este de peste 50 de ani un nume în industria românească, producător de lacuri şi vopsele adresate către diferite pieţe: pentru casă, pentru construcţii, pentru industria auto sau pentru uz industrial. Vopselele, emailurile, lacurile şi tot ceea ce facem ne reprezintă: brandurile şi produsele noastre reflectă experienţa şi tradiţia pe care le avem în domeniul producerii vopselelor. Branduri precum SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Policolor sunt cunoscute, căutate şi recunoscute. Suntem foarte atenţi la toţi clienţii alături de care lucrăm în fiecare zi şi care recomandă produsele Policolor-Orgachim de mai bine de 50 de ani în pieţe foarte competitive. Astfel reuşim în tot ceea ce ne propunem şi construim relatii de lungă durată bazate pe încredere şi respect reciproc. Vom continua să sprijinim comunităţile prin programul ‘Culorile României’ şi suntem încrezători că împreună vom reuşi să facem fiecare proiect mai sigur, mai frumos şi mai colorat, protejând mediul şi natura.
Irina Măndoiu / CEO Grup Policolor-Orgachim

Din 1965, unim CULORILE și OAMENII

Ajutăm milioane de oameni să-şi pună imaginaţia în practică şi să se bucure de casele, maşinile şi obiectele la care doar visau. Sigur te numeri printre ei. De mai bine de 50 de ani inovăm în domeniul vopselelor şi lacurilor. Aşa reuşim să le oferim clienţilor şi partenerilor cele mai bune soluţii, fie ca vorbim de home&deco, auto sau industrial. Impreună cu clienţii noştri, continuăm să sprijinim şi să extindem Puterea Culorii. Cum? Dezvoltând produse de calitate, la cele mai înalte standarde. Inovăm pentru a fi la nivelul aşteptărilor, nevoilor şi dorinţelor clienţilor.

Echipa de Management

 • IRINA MANDOIU Operating Officer Policolor-Orgachim
 • LIVIU PETRE Chef Financial Officer Policolor-Orgachim
 • RADU GHIURCA Director Supply Chain Policolor-Orgachim
 • DANIEL OLAERU Director Comercial Consumer Markets Policolor
 • FLORIN CICIREAGA Director Comercial Performance Coatings Policolor
 • EMILIA STANCU Director Resurse Umane Policolor

Grupul

Grupul Policolor-Orgachim este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor din zona Sud-Est Europeana. Producem şi furnizăm soluţii complete, atât pentru piaţa bunurilor de larg consum, cât şi pentru cea industrială şi auto.
Grupul Policolor–Orgachim s-a format în august 1998, dupa ce Policolor a achizitionat 51% din acţiunile Orgachim JSC din Bulgaria. Orgachim JSC a fost fondată în 1901 şi este lider de piaţă în Bulgaria. Grupul Policolor-Orgachim produce în Bulgaria vopsele, răşini şi anhidrida ftalica. Începând din 1998, strategia de marketing şi vanzări a Grupului pune un accent deosebit pe dezvoltarea şi susţinerea mărcilor locale. La nivel operaţional, activitatea Grupului este direcţionată către cresterea eficienţei producţiei, creşterea calităţii produselor şi eficientizarea costurilor de investiţii. Strategia regională a Grupului este aceea de a-şi consolida poziţia de lider în piaţa vopselelor şi răsinilor din sud-estul Europei.
 

Valorile Policolor

 • Munca în echipă

  “Talentul câstigă jocurile, munca în echipa câstigă campionatele” Încurajăm comunicarea deschisă şi colaborarea în cadrul Grupului prin împărtăsirea cunostinţelor, tehnologiilor şi a bunelor practici, cu scopul de a crea sinergii fructuoase prin punerea în valoare a eforturilor, punctelor forte şi a abilităţilor tuturor.
 • Etica

  “Durează mai puţin să facem lucrurile bine, decât să explicăm de ce le-am facut gresit.” Acţionăm cu cea mai mare atenţie şi preocupare pentru reguli, legi morale, tratamentul corect al oamenilor şi ne comportăm conform tradiţiei noastre îndelungate privind etica, respectând principiile de onestitate, integritate şi încredere.
 • Inovație

  “Nu există vise prea mari, nici inovaţii inimaginabile şi nici limite ce nu pot fi atinse.” Ne dorim să fructificăm creativitatea angajaţilor şi a partenerilor nostri, într-un business care să ne faca mândri că avem aport signifiant.
 • Calitate

  “Oamenii uită cât de repede ne-am facut treaba – dar îşi amintesc cât de bine am facut-o.” Ne îndeplinim sarcinile luând în considerare toate zonele implicate, indiferent cât de mici, aratând interes pentru toate aspectele legate de muncă, verificând cu rigurozitate procesele, regulile şi rezultatele.
 • Orientare către client

  “Serviciul clienţi nu este un departament, este o sarcină a tuturor” Furnizăm servicii excelente pentru clienti, cu scopul de a construi relaţii de lungă durată reciproc avantajoase prin îmbunătăţirea constantă a calităţii şi a valorii adăugate a produselor şi serviciilor, prin inovare continuă şi solutii eficiente.
 • Responsabilitate socială

  “Bunăstarea fiecăruia este legată de bunăstarea tuturor” Suntem conştienţi de modul în care afacerea şi activitătile afectează siguranţa angajaţilor, protecţia mediului şi bunăstarea comunităţii.
 • Excelență

  “Excelenţa vinde. Excelenţa câştigă. Excelenţa susţine.” Ne străduim întotdeauna să depăsim aşteptările clienţilor, colegilor şi a actionarilor Grupului.

Sistemul de management integrat

Policolor a implementat şi menţinut un sistem de management integrat calitate-mediu-sănătate şi securitate în muncă, preocupându-se permanent de calitatea produselor şi a serviciilor furnizate. Aşa răspundem asteptărilor tuturor celor interesati: clienţi, furnizori, angajaţi, comunitate şi ne menţinem imaginea şi reputaţia în ceea ce priveşte protejarea mediului şi a sanatatii. Auditorul TUV Nord a certificat Policolor pentru aplicarea sistemelor de management ISO 9001:2015, 14001:2015, ISO 45001:2018. Declaraţia de politică integrată calitate mediu sănătate şi securitate în muncă

Plan de prevenire si reducere a cantitatilor de deseuri generate
 • ISO 45001:2018 Certificat pentru sistemul de management ISO 45001:2018
 • ISO 9001:2015 Certificat pentru sistemul de management ISO 9001:2015
 • ISO 14001:2015 Certificat pentru sistemul de management ISO 14001:2015