Skip to main content
Prima pagină / Branduri / Policolor industrial

Policolor industrial

Policolor industrial

Suntem una dintre cele mai mari și mai bine echipate companii chimice din sud-estul Europei, având o lungă istorie în producția de produse chimice de specialitate și acoperiri.

Avem instalații industriale avansate și dedicăm resurse semnificative pentru diversificarea în produse noi și mai sofisticate, în conformitate cu standardele de siguranță, protecția mediului și a sănătății publice. Conducem industria chimică către dezvoltarea continuă și ne străduim în mod constant să oferim beneficii suplimentare societății.

Orgachim aduce peste 120 de ani de experiență și moștenire în industria chimică. Calitatea stabilită de-a lungul anilor, împreună cu dorința noastră constantă de a îmbunătăți și de a pune nevoile clienților pe primul loc, ne-au făcut să fim un lider necondiționat de piață în producția de vopsele și lacuri în Bulgaria.

Creăm medii de casă colorate prin produsele noastre de înaltă calitate stabilite pe piață și oferim soluții de construcție durabile, protecție pe termen lung în industrie și nuanțe precise de culoare atunci când vine vorba de repararea unui vehicul.Gama de produse

 • Infrastructură
 • Construcții metalice
 • Sectorul energetic
 • Industria chimică


 • Vehicule de transport
 • Prelucrarea metalelor și construcția de mașini
 • Industria militară
 • Industria alimentară
 • Infrastructură  Construcția de poduri


  Structurile din beton și oțel din construcția podurilor necesită protecție împotriva influențelor atmosferice, a impacturilor mecanice și a abraziunii. Acoperirile industriale îndeplinesc cerințele specifice, care implică aderență excelentă, protecție si rezistență ridicată la șocuri mecanice și termice.  Zone portuare

  Zona de încărcare este vitală pentru fiecare terminal portuar. Acoperirile noastre de înaltă performanță sunt concepute pentru a proteja structurile metalice în fața condițiilor meteo extreme, apa sărată și abraziune.  Infrastructura feroviară

  Protecția anticorozivă a infrastructurii feroviare și a instalațiilor asociate acesteia este un factor important pentru o funcționare sigură și de lungă durată. Produsele noastre sunt concepute pentru a rezista condițiilor meteorologice în schimbare rapidă și a stresului mecanic ridicat.

  Citește mai mult
 • Construcții metalice  Construcții metalice

  Protecția anticorozivă a structurilor metalice din domeniul construcțiilor, nu numai că protejează investiția în timp, dar garantează, de asemenea, siguranța și eficiența pe termen lung a clădirii în condițiile utilizării zilnice. Utilizare: aeroporturi, săli de sport, hale de producție etc.  Stații de tratare

  Rezistența chimică a vopselelor este extrem de importantă pentru rezervoarele și instalațiile expuse la contactul cu apa reziduală. Produsele noastre garantează rezistența pe termen lung și protecția suprafețelor metalice și din beton.  Protecția împotriva incendiilor a construcțiilor și echipamentelor metalice

  Consecințele economice și sociale ale incendiului pot fi catastrofale, astfel încât există o cerință morală și legală pentru a asigura siguranța oamenilor la locul de muncă și acasă. Produsele noastre pentru protecție împotriva incendiilor respectă normele legislative, asigurând protecția termică a construcțiilor metalice în conformitate cu cerințele pentru tipul respectiv de clădire.

  Citește mai mult
 • Sectorul energetic  Rețea de transport al energiei electrice

  Protecția împotriva coroziunii a stâlpilor și instalațiilor de transport al energiei electrice are o importanță majoră pentru siguranța și funcționarea lor pe termen lung. Produsele noastre sunt potrivite atât pentru mentenanța, cât și pentru elementele noi de transport al energiei electrice. Utilizare: centrale electrice, centrale nucleare, hidrocentrale, termocentrale, turbine etc.  Centrale electrice

  Protecția anticorozivă și mecanică a instalațiilor centralelor electrice este de o importanță crucială pentru funcționarea lor în condiții de siguranță și pe termen lung. Produsele noastre sunt utilizate în construcția și întreținerea instalațiilor din centralele nucleare, termice și hidroenergetice

  Citește mai mult
 • Industria chimică

  Expuse în medii extrem de agresive, industriile chimice și petrochimice necesită o protecție sporită și de lungă durată împotriva efectelor corozive ale mediului în care își desfășoară activitatea. Produsele noastre oferă soluții pentru protecția împotriva coroziunii suprafețelor din oțel și beton expuse la contaminare agresivă chimică, condens constant și temperaturi ridicate. Utilizare: producția de substanțe chimice, rafinării, rezervoare de petrol, conducte etc.

  Citește mai mult
 • Vehicule de transport  Acoperirile speciale pentru vehiculele industriale îndeplinesc cerințele pentru mediul agresiv și stresul mecanic ridicat.
  Prin sistemele speciale de produse dezvoltate pentru vehicule și echipamente de transport, se pot optimiza costurile de întreținere si rezistenta in timp. Oferta nostra cuprinde soluții ecologice și o mare varietate de culori.
  Utilizare: transport feroviar, mașini și echipamente agricole, mașini și echipamente pentru construcții, nave, echipamente și instalații miniere etc.

  Citește mai mult
 • Prelucrarea metalelor și construcția de mașini

  Componentele metalice utilizate în construcția de mașini funcționează în condiții de mediu agresiv și de stres mecanic ridicat.
  Pentru exploatarea pe termen lung și în condiții de siguranță a mașinilor și echipamentelor, va oferim produse de acoperire extrem de rezistente la căldură, care oferă un aspect estetic excelent, împreună cu protecția anticorozivă a echipamentelor.
  Utilizare: utilaje grele, construcții de mașini de înaltă tehnologie.

  Citește mai mult
 • Industria militară

  Varietatea de produse industriale oferite pentru facilitățile și echipamentele de apărare sunt special dezvoltate pentru a satisface cerințele ridicate ale industriei militare.
  Acestea au o rezistență excelentă la lumină și factorii de mediu, precum și rezistență la abraziune și impact mecanic.
  Utilizare: echipamente și facilități militare, echipamente de apărare, muniții etc.

  Citește mai mult
 • Industria alimentară

  Utilizarea unor produse speciale de protecție în instalațiile de producție și pe suprafețele care sunt în contact direct cu produsele alimentare și apa potabilă este de o importanță extremă pentru funcționarea lor sigură și de lungă durată.
  Produsele noastre sunt adaptate cerințelor industriei alimentare, sunt rezistente la un mediu coroziv puternic și corespund reglementărilor legale.
  Utilizare: rezervoare de apă potabilă, silozuri și spații de depozitare a cerealelor, depozite și spații de producție etc.

  Citește mai mult

Contact

Pentru sugestii, comentarii, sau dacă pur și simplu dorești să afli mai multe despre noi, te rugăm să folosești formularul de mai jos:

  • *

  • *

  • *

  • *

  • *

  • *

  • Adresa

   Bd. Tudor Vladimirescu nr. 29A, et. 6, sect. 5,
   clădirea AFI Tech Park 1, București

  • Telefon

   021 345 1730

  • E-mail

   office@policolor.ro