Skip to main content
Prima pagină / Policolor Orgachim Group va sponsoriza Via Transilvanica

Policolor Orgachim Group va sponsoriza Via Transilvanica

Press release 13.08.2022

Articol scris de: Policolor

SPOR devine partener de calitate în proiectul Via Transilvanica, drumul-manifest care ne propune descoperirea la pas a României. Peste 60 de comunități, fiecare unică in felul ei, sate uitate, comune înstărite, orașe mici, urbe celebre, toate contribuie la formarea și promovarea identității de țară, dar și la dezvoltarea zonelor străbătute de VIA.

Începând cu acest an, marcajele folosite se vopsesc ușor cu SPOR, mai exact cu vopseaua dedicată drumului care unește o țară – portocaliul de Via Transilvanica. Nuanța specială va fi folosită atât pentru marcarea traseului, cât și pentru lucrările de mentenanță pe care echipa Tășuleasa le desfășoară constant. Cunoscutele borne de andezit nu lasă călătorii să se piardă și permit tuturor să urmărească povestea frumoasă a locurilor care creează o legătură unică în România, de la Nord la Sud.

Odată cu portocaliul de Via Transilvanica, drumeții pot întâlni și borna SPOR, în județul Alba. Executată într-un bloc masiv de andezit, sculptura arată o pensulă care urmărește conturul țării, oferind protecție spațiului cultural românesc, așa cum vopseaua SPOR oferă protecție spațiilor în care este folosită.

Parteneriatul a fost anunțat în cadrul evenimentul de la Cetatea Mălăiești, prin care se sărbătoresc cei 141 km noi pe tronsonul din județul Hunedoara, care vin în completarea traseului Via Transilvanica.

„Drumurile care ne unesc sunt și cele pe care se construiesc cele mai frumoase și trainice povești. Așa cum SPOR, brand al Policolor, ajută românii să-și amenajeze căminele la care visează, așa contribuie SPOR acum la susținerea unui vis care ne unește pe toți într-un proiect, pe multe generații de acum încolo.”, spune Elena Curelaru, Group Marketing Director Policolor Orgachim.