Skip to main content
Prima pagină / Tutorial - DEKO Creative Effect – Lazura Perlata

Tutorial – DEKO Creative Effect – Lazura Perlata

Deko 13.09.2022

Articol scris de: Policolor

Context

Efectele DEKO cu lazura perlata sunt note individuale care imbina culoarea, stralucirea si relieful tridimensional. Este recomandata aplicarea lor de catre profesionisti, mai ales pe suprafete mari. Sunt folosite atat in locuinte cat si in restaurante, recepti sau show-room-uri.

Odata cu evolutia si modernizarea tehnologiilor din domeniu, a aparut si nevoia de eficienta a firmelor de constructii.In concordanta cu noile tipuri de suporturi care apar, DEKO Professional@ s-a adaptat acestei tendinte prin crearea unor sisteme potrivite pentru substraturi din ce in ce mai diverse.

Astfel, DEKO Professional® ofera o gama larga de sisteme complete si soluti, servicii tehnice si comerciale de prima clasa derulate de catre echipe specializate de profesionisti; acestea sunt adaptate specificului pietei de constructii romanesti.

Experienta de peste 50 de ani de existenta a companiei Policolor® se refiecta in produsele si servicile DEKO Professional@. Aceasta experienta in piata de profil determina specialistii din cadrul diviziei DEKO Professional@ sa identifice si sa vina in intampinarea celor mai promitatoare oportunitati ale pietei, selectionand in portofoliu cele mai apreciate produse, pe care le diversifica si le imbunatatesc in mod constant.