Skip to main content
Prima pagină / O casă construită la 1925 din București găzduiește un spațiu de întâlniri și lucru alternativ, decorat cu drag de Alina Vîlcu, cu materiale SPOR.

O casă construită la 1925 din București găzduiește un spațiu de întâlniri și lucru alternativ, decorat cu drag de Alina Vîlcu, cu materiale SPOR.

Press release 04.09.2022

Articol scris de: Policolor

Cu o temă cromatică total atipică, plină de nuanțe pastelate întunecate, și fără a fi îngrădită de un brief limitativ, proiectul redefinește spațiul clasic al biroului și creează un loc alternativ în care formele, nuanțele și texturile invită la creativitate și noi perspective de lucru.

Punctul de plecare au fost cele trei culori primare pentru Alina: roșu, galben și albastru, pe care să le altereze și desatureze încât ele să interacționeze mai blând între ele, adică să nu fie copleșitoare puse împreună.

„Culori pe care după aia să le suprapun cu altele mai neutre, astfel încât să își piardă din dialogul ăsta al lor destul de obositor”, explică arhitecta.

Reamenajerea spațiului a fost realizată cu vopsea de interior și email de la SPOR.

În materialul video realizat de echipa Lovedeco, Alina prezintă spațiul, iar arhitectul Omid Ghannadi o provoacă să intre mai profund în detalii și să explice procesul din spatele amenajării.