Fiţi la cel mai bun nivel – Sfaturi pentru interviu

La ce vă puteți aștepta de la interviu? Cum puteți fi cât mai pregătit pentru a face o impresie bună?

Vă oferim câteva sugestii și sfaturi care să vă ofere încredere în ziua cea mare.

  • Documentați-vă cât mai mult despre Grupul Policolor-Orgachim: cine suntem, ce servicii oferim, direcția noastră strategică și viziunea noastră pentru viitor. Asigurați-vă că puteți argumenta în ce manieră punctele dumneavoastră forte și obiectivele de carieră se aliniază cu cele ale Grupului și de ce considerați că veți performa cu succes în organizația noastră.
  • Pregătiți o listă de întrebări pentru intervievatorul / intervievatorii dumneavoastră: astfel încât să puteți evalua dacă Grupul este locul potrivit pentru a vă lansa cariera. Întrebați-ne despre organizația noastră, despre oportunitățile pe care le oferim și daca acestea se potrivesc cu așteptările voastre.
  • Încercați să vă relaxați și să vă amintiți că suntem interesați de adevărata dvs. personalitate: colegii noștri sunt pregătiți astfel încât să obțină ceea ce este mai bun de la dumneavoastră. Știm că interviurile pot fi stresante, dar ne dorim să le priviți ca pe reale oportunități. Ascultați cu atenție fiecare întrebare și luați-vă timpul necesar pentru a da cel mai bun răspuns.
  • Vorbiți cu noi: suntem prietenoși și întotdeauna fericiți să vă răspundem la întrebări.bottomfooter