Dragi colegi,

Cred cu tărie în ideea conform căreia cultura organizaţională are un impact la fel de important asupra performanţelor companiei ca însăşi strategia de afaceri. Ne străduim să obţinem mai mult decât rezultate financiare – ne dorim să fim un loc în care angajaţilor noştri să le facă plăcere să lucreze şi să contribuim în mod constant la îmbunătăţirea atât a industriei în care acţionăm, cât şi a comunităţilor locale. Companiile mari obţin succesul acţionând permanent conform valorilor organizaţiei, iar noi ca Grup, Policolor-Orgachim, prin valorile noastre, demonstrăm intern şi extern cine suntem.

În mediul corporatist valorile sunt în pericol de a deveni cuvinte abstracte care sună bine, arată bine în documentele companiei şi pe afişele de pe pereţii acesteia, deoarece nu sunt întotdeauna asimilate de către angajaţi, nu se regăsesc în mintea şi sufletele lor. Acesta este motivul pentru care am ales valori simple care sunt deja parte a sufletelor noastre ca şi angajaţi ai unei companii cu o istorie lungă. Am rămas la acestea în mod intuitiv şi necenzurat de-a lungul timpului şi le vom păstra la fel chiar dacă mâine ne vom trezi cu suficienţi bani pentru a petrece toată viaţa. Vă puteţi imagina că şi peste 100 de ani aceste valori vor fi la fel de actuale ca şi azi. Organizaţia va continua să le păstreze, chiar dacă la un moment dat ar putea deveni un dezavantaj competitiv, urmărind ceea ce Einstein a subliniat acum multă vreme – “Încearcă sa fii un om de valoare, și nu neapărat un om de succes”.

Bucuraţi-vă de curcubeul nostru!

Marius Văcăroiu
Group CEO          7 colours, one company

The values of Policolor-Orgachim Group in images

Welcome into a world of colors! Experience our vision, personality and values! Find out what makes our Group different. And why this is important for you too.

The characters of this presentation movie are colleagues from within Policolor-Orgachim Group.bottomfooter