Cultura companiei

Resursa umană este cel mai important capital al Policolor, un generator al plus-valorii, competitivităţii şi profitabilităţii.

Policolor se mândreşte cu faptul că a reuşit, prin programele derulate, să asigure stabilitatea în muncă şi creşterea profesională a salariaţilor săi. Astfel, avem astăzi în echipă specialişti cu o vechime de peste 40 de ani de activitate neîntreruptă la Policolor, precum şi cei mai buni cercetători din industrie.

Ca orice altă companie de succes, ne bazăm pe angajamentul, dedicaţia şi starea de spirit a angajaţilor. Este în interesul tuturor ca angajaţii să fie fericiţi la locul lor de muncă.

Pentru aceasta, am dezvoltat un mediu propice comunicării, în care salariaţii sunt informaţi asupra viziunii managementului privind dezvoltarea afacerii, sunt instruiţi referitor la cultura organizaţională şi, la rândul lor, au posibilitatea să ofere sugestiile lor managementului.

Încurajăm iniţiativele şi recompensăm rezultatele individuale care cresc performanţele echipei în îndeplinirea standardelor de calitate – mediu – sănătate - securitate ocupaţională.

Continuăm să investim în programe de instruire, în sisteme de motivare a salariaţilor pentru asumarea obiectivelor organizaţionale ca obiective proprii de dezvoltare.

bottomfooter